Boka ett träningstillfälle eller läger hos er efter överenskommelse !!!

 

 

Bild från lägret nov 20-22 2015 arrangerat av UCHF och MSD in Kristianstad, Sweden.

 

Vi i UCHF kan efter överenskommelse komma och hålla en träning eller ett träningsläger hos er. Beroende på antal deltagare och ert önskemål så bestämmer vi hur många instruktörer som vi behöver. Vi förbehåller oss att inte hålla hela träningsläger i bara Dim-Mak med tanke på allas hälsa. Allt annat vore idioti. Vi rekommenderar att ni väljer Combat Hapkido och Dim-Mak integrerat med varandra.

Beroende på var ni vill vi ska komma så kommer logi och mat att för instruktören/instruktörerna behöva ingå. Med detta menar vi INTE hotell. Sovsäcksplats i träningslokalen och en pizza duger utmärkt.

Pris för träning eller läger kan diskuteras. Bäst pris får de som anordnar tillfället i Blekinge eller Skåne pga. närheten där vi bor.

Eftersom det inte kostar något att kontakta oss så vill ni rekommenderar vi att ni hör av er till Magnus via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på mobilnr. 0703125992.

Väl mött/ Magnus Degéus 9 Dan Svart Bälte i Hapkido

 

Just nu söker vi kvinnor som vill arrangera en kurs för kvinnor i Blekinge och Skåne. Kursen i självförsvar för kvinnor är på 4 timmar och den som arrangerar kursen skrapar ihop kvinnor till kursen. Minst 30 stycken och högst 40 stycken och bokar en gympasal genom kommunen på någon skola så billigt som möjligt. Kursen kostar 200-250 kr per person men arrangören behåller 20 kr från var och en till lokalhyra och tränar gratis. Nu håller vi första kursen i Karlshamn den 7/2 och den är fullbokad. OBS. Pga utökat antal instruktörer och uppbyggnad av kursen med skarpare tekniker kommer motsvarande kurs för män när den blir aktuell att kosta 500 kr per person.

 

Please contact Magnus at Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. for enrollment and information or +46703125992. Cost 1000 kr.

 

UCHF & MSD Läger i Ängelholm från 29:e Mars 2016 till 1:a Maj 2016 

Ett litet läger med några av Sveriges bästa instruktörer i Martial Arts kommer att hållas i Ängelholm. Vi samlas, de som vill, på fredagen 29/4 på Ängelholms Kickboxningsklubb på Metallgatan 10 i Ängelholm. Då grillar vi och lär känna varandra. På lördag den 30:e april så börjar vi träningen kl 10.00 och håller på till ca.16.00. Därefter blir det mingel och lite klubbfest för alla deltagare. Det brukar vara uppskattat. På Söndagen 1 maj gör vi likadant men siktar på att ha sluttid för lägret kring 15.00. Vi kommer att Ha Sveriges Chefsinstruktör i MSD som instruerar i detta samt Sveriges Chefsinstruktör i Urban Combat Hapkido som instruerar och en av Sveriges högst graderade Dim-Mak utövare som också instruerar. Därtill kommer ett pass kickboxning att hållas varje dag av en välmeriterad kickboxare med SM-medalj i bagaget. Sover gör vi i den otroligt fina träningslokalen så ta med sovsäck. Kostnad för lägret är 500:- sen väljer man själv hur mycket man är med och tränar. Det kommer finnas tillfälle att gradera sig i Urban Combat Hapkido, MSDO och Dim-Mak på lägret. Sista anmälningsdag är 2016-04-25. Kommer man oanmäld i dörren kostar det 800 :- att delta. Frågor, ring eller sms:a Magnus Degéus på mobnr: 0703125992. Vi hoppas på god uppslutning och en urtrevlig helg. Välkomna !!! Ps. Bjud in era kampsportsintresserade vänner till detta.DS
Betalning för lägret skall swishas till UCHF:s representant Andreas Olofsson senast tre dagar innan lägret, alltså den 27:e april. När man swishat 500 kr så måste man skicka ett sms till Andreas Olofsson på samma nr med sitt namn, ett eller flera, som man hat betalt för. Mobilnumret är: 0708953893 Har man inte swish så sms:ar man detta till Andreas Olofsson och skriver det och sitt namn och får betalningsinstruktioner av honom. Mvh Magnus Degéus

 

 

 

Login Form