Andreas Larsson in action !!!

Roger Larsson splitkickar...

 

 För att gradera sig i Tae Kwon Do i UCHF så utför man minst den obligatoriska poomsen på plats hos oss eller skickar den filmad på youtube med länk och bevis på legitimation.  Färgade bälten får du svar på en gång om du är godkänd.

 

 

Svartbältesgraderingar måste ovillkorligen alltid filmas och det är alltid krav på passfoton med vit bakgrund. För att lösa certifikat i WMAC så betalar man (endast om man klarar graderingen) en viss summa direkt. För svartbältescertifikat så måste alla lösa Han Moo Kwan certifikat för att sedan kunna lösa certifikat från World TaeKwonDo Federation. Dessa certifikat tar lite tid att få eftersom beslutet tas i USA och därifrån skickas till Kukkiwon i Korea för registrering m.m.

 

 

Vi i UCHF garanterar dig som tränat hårt att om du kan din poomse så klarar du ditt bälte när det gäller elevgrad 9-1 Kup. Till 1 Dan Svart Bälte får du stöd och hjälp med Koryo poomse av oss så det går bra. Sen är det upp till dig. På World Martial Arts College hemsida som vi länkat till står angivet vilka olika poomse det är som ska utföras och filmas till respektive Dangrad. Tveka inte att höra av dig. Har du 7 Kup så kom och visa alla återstående poomse på en gång och ta 1 kup samma kväll. Det är upp till dig och ditt kunnande inom TaeKwonDo.

Varför skriver vi detta? Jo, av politiska och ibland ekonomiskt gnidna skäl så håller svartbälten i TKD så hårt i graderingarna att utövarna tappar lusten och viljan. Sedan finns det andra jättehögt graderade utövare som hållit snabbkurser i TKD till svart bälte på 6 månader mot en enorm summa pengar. Kan vi kanske hitta en medelväg här? Vi i UCHF erbjuder elevbältena och 1 Dan till de som kan vad Kukkiwon stipulerat. I korea tar det ungefär 1 - 2 år att ta svart bälte i TKD. Det är snabbt. Men med tanke på att de bör visa vägen och att svartbältena inte ska vara rädda att släppa upp duktiga adepter i graderna så fyller vi en funktion. För övrigt är det äkta Dan certifikat vi tillhandahåller...det verkar inte som alla gör detta tyvärr.

 

 

 

 

Login Form